Welkom op onze website.

 

In het jaar 2000 kwam de eerste franse bulldog in ons leven, Jerommeke, een ontzettende lieverd. Een maatje waar we 10 jaar lang van mochten genieten. Zijn unieke karakter maakt dat we hem nooit zullen vergeten. Een leven zonder dit prachtige ras kunnen wij ons niet meer voorstellen.

Guus is onze reu, een flinke en stoere kerel met een prachtig karakter. Hij verwelkomt alles en iedereen met enthousiasme. Is altijd in voor een spelletje, lekker gek doen en vooral een grote wandeling maken, bij niet al te warm weer, is bij hem favoriet. Hij is graag bij je en altijd nieuwsgierig wat er in huis of daar buiten te beleven valt.

Trijntje is de moeder van ons eerste nestje. Een heerlijke meid met een geweldig karakter. Een ontzettend vrolijke en aanhankelijke bull die ook enorm kan genieten als ze “quality time” krijgt en alleen met je mee mag voor een wandeling of gewoon simpel een boodschapje doen.

De jongste is Betsie. Een vrolijk en speels meisje die graag op onderzoek uit gaat en ondeugende streken uit haalt. Het uitdagen van Guus en Trijntje is een favoriet tijdverdrijf en ze probeert ze dan ook geregeld in haar spel te betrekken. Ze heeft veel energie en mag dit ook graag kwijt door middel van lekker rennen en gek doen. Een intelligent bulletje die graag leert, maar daarbij niet vergeet haar eigenwijze bullen-karakter te laten zien.

Wij genieten volop van onze bullen en hopen u door middel van onze site daar een impressie van te geven.

 

Dennis & Dineke Koek